Om

Jeg har levet med malerier hele mit liv. Min morfar malede oliemalerier primært med motiver fra Bornholm. Han lærte mig at se former og farver overalt, i skyer, i klippevægge, overalt i naturen. De fleste sommerferier i barndommen blev holdt på Bornholm hos kunstneren Rehfeldt, der var til stor inspiration. Jeg begyndte selv at male, da jeg var 12 år gammel, og det tog til, da jeg som ung mødte kunstmaleren Erik Otto Larsen. Erik Ottos billeder var farverige, abstrakte og var perfekte til at pirre nysgerrighed og fantasi.

Maleri af Erik Otto Larsen

 Kreativitet og kreativ tænkning har været en stor del af mit liv; således har jeg professionelt arbejdet med innovation samt design af hjemmesider. I en periode arbejdede jeg i Bruxelles, som har et enestående kunstliv. Jeg har endvidere arbejdet som skolelærer, pædagogisk udviklingsleder, HR-konsulent, udviklingskonsulent samt skolekonsulent. I mit arbejde som konsulent har jeg altid brugt kunst enten i form af billeder, musikvideoer eller andet.

Min anden passion er vin. Også her blev interessen tidligt vakt; fra jeg var 18 år har jeg passioneret interesseret mig for vinens verden med primær fokus på Bordeaux, Bourgogne og Toscana. Vinene fra Mosel har dog også en stor plads i mit hjerte; således har jeg flere gange besøgt SA Prüm i Wehlen sammen med min dejlige hustru.

Jeg har haft mange store oplevelse med vin – enten fra vinrejser, smagninger eller private sammenkomster.

Total Page Visits: 628 - Today Page Visits: 1